My Community
Duyurular: Makalelerinizi gönderin isminizle yayınlayalım.
 
*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Ocak 24, 2017, 10:23:46 ÖS


Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz


Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: gimp açılış ekranını özelleştirmek  (Okunma Sayısı 3968 defa)
ivme
Administrator
Sr. Member
*****

Karma: 28
Offline Offline

Mesaj Sayısı: 391



Üyelik Bilgileri WWW
« : Eylül 03, 2008, 08:57:44 ÖÖ »

http://www.gimptr.com/2008/09/gimp-acilis-ekranini-ozellestirmek/

açılış ekranı ile ilgili çalışmalarınızı burada paylaşın. güzel bir arşiv oluşturalım.
« Son Düzenleme: Eylül 03, 2008, 12:03:23 ÖS Gönderen: admin » Logged
ivme
Administrator
Sr. Member
*****

Karma: 28
Offline Offline

Mesaj Sayısı: 391



Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Eylül 03, 2008, 09:01:18 ÖÖ »

ilk çalışma benden olsun.

« Son Düzenleme: Eylül 05, 2008, 03:11:35 ÖS Gönderen: ivme » Logged
admin
Administrator
Sr. Member
*****

Karma: 18
Offline Offline

Mesaj Sayısı: 453



Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Eylül 03, 2008, 12:21:14 ÖS »

Bu da benim kullandığım

Logged

Gimp:
Hayal Gücünüzün Gerçek Dünyadaki Görünüşü. [Real-world view of your imagination]
Güneş enerjisi dükkanı = http://elektrosolar.blogspot.com
Android Program Depo = http://www.apkbuy.com
alperenugur
Newbie
*

Karma: 0
Offline Offline

Mesaj Sayısı: 6


Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Eylül 05, 2008, 02:34:52 ÖS »

slm  gimp i bu gün yükledim ve ogrenmeye calısıyorum  acılıs ekranını yapmak istedim ama yazılanları harfiyen uygulamama ragmen  acılıs resmi degistiremedim

resmı küçültmeme ve gerekli klasörlere yapıstırmama ve ismini degistirmeme ragmen acılıs ekranı eski logo ile oluyor neden olabilir acaba

TESEKKÜRLER  Kahkaha Kahkaha Kahkaha
Logged
ivme
Administrator
Sr. Member
*****

Karma: 28
Offline Offline

Mesaj Sayısı: 391



Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Eylül 05, 2008, 03:05:03 ÖS »

anladığım kadarı ile windows kullanıcısısınız. yapmanız gereken adımla şunlardı:
1. C:\Program Files\GIMP-2.0\share\gimp\2.0\images klasörüne gidin
2. "gimp-splash.png" isimli resmi bu klasöre yapıştırın.

eğer problem varsa bu resmin formatından kaynaklanıyor olabilir. resmin formatının png olduğuna emin olun.

yine olmuyorsa resminizi
C:\Documents and Settings\username\.gimp-2.4\splashes dizinine kaydederek bir deneme yapın. belirtilen dizinde splashes klasörü yoksa siz olşturun. sonucu bekliyoruz. umarım çözüm olur.




Logged
alperenugur
Newbie
*

Karma: 0
Offline Offline

Mesaj Sayısı: 6


Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Eylül 08, 2008, 01:19:02 ÖS »

Tesekkürler  ivme arkadasım

dediğin gibi resmi png formatına degistirmek gerekiyormus ben jpeg olarak küçülmustum resmi . resim ismi olarak png uzantısı yapmak bir ise yaramıyor
hic fotoshop kullanmamıs biri olarak  söyelebilirim ki baya bir tefferuatlı bi program bol bol deneme ve yanılma yöntemiyle  esas gerekli olan bölümleri bulmaya calısıyorum

yardım icin tekrar tesekkürler   Kahkaha Kahkaha Kahkaha
Logged
ivme
Administrator
Sr. Member
*****

Karma: 28
Offline Offline

Mesaj Sayısı: 391



Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #6 : Eylül 08, 2008, 04:56:17 ÖS »

sorunun çözülmesine sevindim.
Logged
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
 
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2008, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM
echo