My Community
Duyurular: Makalelerinizi gönderin isminizle yayınlayalım.
 
*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Ocak 24, 2017, 12:15:12 ÖS


Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz


Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: İki resmi birleştirmek...  (Okunma Sayısı 4383 defa)
xcvvcx
Newbie
*

Karma: 0
Offline Offline

Mesaj Sayısı: 4


Üyelik Bilgileri
« : Temmuz 11, 2010, 10:45:02 ÖS »

Selamlar..
Bu photoshop işlerinde çok yeniyim daha    o yüzden size sorsam iyi olacak...

hani resimlerden biri saydam oluyor, 2 resmden birisi daha belirgin oluyor fln..
gimp'le yapılır mı bu?
Logged
ivme
Administrator
Sr. Member
*****

Karma: 28
Offline Offline

Mesaj Sayısı: 391



Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Temmuz 11, 2010, 10:52:07 ÖS »

resim işleme işlemlerinin hepsini GIMP ile yapmak mümkündür. İstediğiniz şeyi bir örnek resimle detaylandırırsanız daha açıklayıcı olur.
Logged
xcvvcx
Newbie
*

Karma: 0
Offline Offline

Mesaj Sayısı: 4


Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Temmuz 11, 2010, 10:55:51 ÖS »



 bunun gibi birşey..
Logged
ivme
Administrator
Sr. Member
*****

Karma: 28
Offline Offline

Mesaj Sayısı: 391



Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #3 : Temmuz 11, 2010, 11:08:19 ÖS »

elbette yapılır. Şeffaf olmasını istediğiniz resmi katman penceresinde üstte tutun ve saydamsızlığını azaltın. Hepsi bu..


Logged
xcvvcx
Newbie
*

Karma: 0
Offline Offline

Mesaj Sayısı: 4


Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Temmuz 11, 2010, 11:14:13 ÖS »

aaa
çok kolayy
çok teşekkür ederimm
Logged
ivme
Administrator
Sr. Member
*****

Karma: 28
Offline Offline

Mesaj Sayısı: 391



Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #5 : Temmuz 11, 2010, 11:25:03 ÖS »

tabi unutmadan üstteki katman alfa kanalına sahip olmalı. Eğer alfa kanlı yoksa katman ismi üstünde fare ile sağ tıklayıp alfa kanalı ekleyi seçmelisiniz
Logged
xcvvcx
Newbie
*

Karma: 0
Offline Offline

Mesaj Sayısı: 4


Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Temmuz 11, 2010, 11:36:33 ÖS »

tabi unutmadan üstteki katman alfa kanalına sahip olmalı. Eğer alfa kanlı yoksa katman ismi üstünde fare ile sağ tıklayıp alfa kanalı ekleyi seçmelisiniz
tamam
teşekkürlerr..
Logged
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  
 
Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2006-2008, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM
echo